KONKURRANSEVILKÅR
Konkurranseperioden er fra 18 februar 2021 til 30 juni 2021.

Premie

Premien illustrert og beskrevet er et eksempel. Vi trekker én vinner som mottar et Super Gavekort til en verdi av 10.000 kr. til bruk på gogift.com. Alternativt kan vinneren velge å motta en premie som tilsvarer premien som vises. Premieomkostninger betales av SmartResponse. Premien kan ikke returneres, byttes eller overføres til andre.

Konkurransen
For å delta i konkurransen må du være 18 år eller eldre. Du kan delta en gang. Konkurransen er ikke betinget av kjøp.

Markedsføring
Ved å delta i konkurransen godtar du konkurransevilkårene

Allente Norway, en del av Allente Group AB, organisasjonsnummer: 559225-9666
Vi tar kontakt 1 gang på telefon for å komme med tilbud om TV-kanaler.
Du kan til enhver tid trekke tilbake ditt samtykke til direkte markedsføring, ved å kontakte ruth.justi.haugsvaer@mmgnorge.no
Du kan lese mer om hvordan vi behandler dine personopplysninger og om dine rettigheter i vår personvernerklæring: https://www.allente.no/om-oss/personvern/allente/ 

Du gir også ditt samtykke til at gjerne vil motta markedsføring via telefon fra Verisure AS, org. nr. 929 120 825, dette til tross for din eventuelle reservasjon i Reservasjonsregisteret. Du samtykker til at Verisure AS vil behandle dine kontaktopplysninger for å kontakte deg på telefon i markedsføringsøyemed. Markedsføringen vil omfatte informasjon om Verisure AS, alarmsystemer, vakttjenester, elektroniske låser samt konkurranser og events innenfor de hertil opplyste kategoriene. Du kan kontaktes per telefon, eventuelt også flere ganger.

Du kan til enhver tid trekke tilbake ditt samtykke til direkte markedsføring, ved å kontakte personvern@verisure.no.
Du kan lese mer om hvordan vi behandler dine personopplysninger og om dine rettigheter i vår personvernerklæring


Du gir ytterligere samtykke til at GNP Energy AS, organisasjonsnummer 895 691 232, tar kontakt 1 gang på telefonen for å komme med tilbud om strøm.
Personvern: https://no.gnp.energy/cookies
Du kan til enhver tid trekke tilbake ditt samtykke til direkte markedsføring, ved å kontakte personvern@valids.no.


Vinnerne

SmartResponse A/S trekker vinneren. Trekningen vil finne sted senest 14 dager etter at konkurransen er over. Vinneren får beskjed via e-post og telefon. Du er derfor forpliktet til å sørge for at mobilnummeret og e-postadressen din er oppdatert, slik at vi kan kontakte deg hvis du vinner. Vi behandler kontaktinformasjonen din konfidensielt og gir den ikke videre.



Medietrafikk til kampanjen
Kampanjen er utarbeidet i samarbeid med SmartResponse A/S, CVR. Nr. 25057325, Vesterbrogade 149, 5 1620 København V. Les deres personvernerklæring her.