Samtykke til modtagelse af markedsføring fra konkurrencens samarbejdspartnere

Ved deltagelse i konkurrencen giver du samtykke til at dine oplysninger bliver videregivet til konkurrencens samarbejdspartnere, og at de må kontakte dig via brev, telefon, og elektronisk post (f.eks. e-mail, SMS og MMS) med henblik på markedsføring. Du kan til enhver tid se konkurrencens partnere og deres produkter/tjenesteydelser heri. Du kan blive kontaktet om markedsføring som anført i dette samtykke, indtil du tilbagekalder dit samtykke.
Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at blive kontaktet af de respektive samarbejdspartnere ved at kontakte dem som beskrevet nedenfor.
Her er de samarbejdspartnere, som du kan blive kontaktet af via brev, telefon, og elektronisk post (f.eks. e-mail, SMS og MMS)

ASE Betingelser

• Ase-koncernen består pt. af Arbejdsløshedskassen Ase (CVR-nr.: 59568116), Foreningen Ase Selvstændige (CVR-nr.: 34566070), Ase Lønmodtager (CVR-nr.: 32951023)


• Ase og Ase-koncernens selskaber har fokus på at give mulighed for, at personer og virksomheder får mulighed for at realisere deres potentiale på arbejdsmarkedet. Som led i dette formidler Ase og Ase-koncernens selskaber tilbud, der kan understøtte dette.


Behandling af persondata

• Vi overholder de gældende bestemmelser i markedsføringsloven og persondataloven. Det betyder, at du ved at svare ”ja tak” samtykker til at vi kan kontakte dig pr. telefon, sms, e-mail eller sociale medier. Når vi kontakter dig, giver vi dig samtidig nogle oplysninger om, hvordan du let kan frabede dig yderligere informationer.


• Vi registrerer udelukkende dit navn, e-mail, erhverv, adresse, telefonnummer og eventuelle særlige interesseområder med det formål at kunne orientere dig om tilbud som beskrevet. Vi anvender udelukkende dine oplysninger til at kontakte dig pr. mail, telefonisk, pr. sms eller via sociale medier.

• Alle de oplysninger, du giver os, opbevares fortroligt og sikkert her hos os. Vi anvender sædvanlige databehandlere, som vi har sikret, alle er beliggende indenfor EU, og som sikrer den samme sikkerhed omkring dine data, som vi gør. Al persondata, der kan henføres til dig slettes, hvis du beder om det eller senest et år efter, at du har afgivet dit samtykke til os. Vi vil også anonymisere nogle data og bruge til statistik, men det gør vi sådan, at du og dine oplysninger aldrig vil kunne genkendes.


• Hvis du har nogen spørgsmål til vores behandling af dine personlige oplysninger, så er du altid velkommen til at kontakte os på salg@ase.dk. Samme sted kan du rette henvendelse til, hvis du vil have indsigt i de oplysninger, som vi har om dig, hvis du vil korrigere oplysninger, hvis du gerne vil have dine oplysninger slettet, og du vil tage dit samtykke tilbage.

• Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, så kan du klage til Datatilsynet, som du kan finde her: Borgergade 28, 1300 København K, tlf.: 33193200, eller via e-mail: dt@datatilsynet.dk

Læs ASEs privatlivspolitik her

 

Blue Energy A/S (CVR: 34608784) Betingelser

Samtykke til at blive kontaktet: Via din telefon og email ang. salg af el og varmeløsninger, bredbånd, fordelsuniverset Blue Benefit samt forsikringer. Blue Energy A/S optager telefonsamtaler. Behandlingen sker på baggrund af Blue Energy A/S' legitime interesse i at dokumentere aftaleindgåelsen samt behandle klager, jf. GDPR art. 6(1), litra f. Læs mere her.

Privatlivspolitik: https://www.blueenergy.dk/privatlivspolitik/

Tilbagetrækning af samtykke: kundeservice@blueenergy.dk