Konkurrencen
Konkurrencen løber frem til og med den 30.07.2021. Konkurrencen er ikke sponseret af Apple. 

Præmie

Der udtrækkes 1 vinder, som modtager en 32 GB Apple iPad til en værdi på 2.799 kr. Præmien kan ikke returneres, ombyttes eller overdrages til andre.

Konkurrencen
For at deltage i konkurrencen skal du være fyldt 18 år. Du kan deltage 1 gang. Konkurrencen er ikke købsbetinget. 

Markedsføring
Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du konkurrencebetingelserne. Du giver samtykke til, at eesy – CVR nr. 40075291 - Teglholmsgade 1, 2450 København SV - må kontakte dig via email, telefon og SMS med nyheder, gode råd og tilbud indenfor telefoni. eesy må gerne bruge oplysninger om dit forbrug til at give anbefalinger og tilbud, der passer til dig. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at skrive til hey@eesy.dk. Læs om behandling af personoplysninger i eesy persondatameddelelse her

Vinderne
eesy udtrækker vinderen. Udtrækningen vil ske senest 14 dage efter konkurrencen er slut. Vinderen får direkte besked på mail eller telefon. Du er derfor forpligtet til at sikre, at dit mobilnummer og mailadresse er opdateret, så vi kan kontakte dig, hvis du vinder. Vi behandler dine kontaktinformationer fortroligt og videregiver dem ikke. 

Spørgsmål
I tilfælde af tvivl eller uenighed om konkurrencebetingelserne afgør eesy spørgsmålet. Der kan ikke rejses erstatningskrav mod eesy som følge af deltagelse i konkurrencen og/eller i forhold til præmierne. eesy tager forbehold for formulerings- og trykfejl. Konkurrencen afholdes af eesy – CVR nr. 40075291, Teglholmsgade 1, 2450 København S. Personer med relationer til eesy og SmartResponse kan ikke deltage i konkurrencen. Konkurrencen er sponsoreret af eesy. 

Indkøb af medietrafik til kampagnen
Kampagnen er udarbejdet i samarbejde med SmartResponse A/S, CVR. Nr. 25057325, Vesterbrogade 149, 5 1620 København V. Læs deres persondatapolitik her