Konkurrencen
Konkurrencen løber fra den 27.05.2021 og frem til den 1.12.2021.

Præmie

Præmien som er illustreret og beskrevet ovenfor er et eksempel. Der udtrækkes 1 vinder som modtager 1 stk. supergavekort til en værdi af 10.000 kr. til brug hos gogift.com. Alternativt kan vinderen vælge at få tilsendt en præmie modsvarende den viste præmie. Præmieafgift betales af SmartResponse. Præmien kan ikke returneres, ombyttes eller overdrages til andre.

Konkurrencen
For at deltage i konkurrencen skal du være fyldt 18 år. Du kan deltage 1 gang. Konkurrencen er ikke købsbetinget.

Markedsføring
Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du konkurrencebetingelserne.

Du giver samtykke til at blive kontaktet af Allente Danmark per e-mail, sms, telefonopkald med tilbud og nyheder om Allente, herunder produkter fra Canal Digital og Viasat. Du kan altid trække dit samtykke tilbage ved at bruge afmeldingslinket i den enkelte henvendelse eller ved at skrive til kundeservice@allente.dk. For behandlingen af dine personoplysninger henviser vi til vores privatlivspolitik på https://www.allente.dk/om-os/privatlivspolitik/

Du giver ligeledes samtykke til, at NutraQ ApS må gemme og anvende mine kontaktoplysninger til at kontakte mig via e-mail, SMS og telefon med henblik på markedsføring, herunder fordelagtige tilbud om at købe VitaePro, samt nyheder og tilbud om forlængelse af abonnement. Jeg accepterer, at telefonsamtalerne kan optages – med henblik på intern kontrol og effektuering af resultatet af samtalen – herunder eventuelt optagelse af følsomme oplysninger såsom helbredsoplysninger. Alle optagelser håndteres fortroligt, og slettes efter at formålet er udtjent.

Persondatapolitik: https://www.vitaepro.dk/kundeservice/koebsbetingelser/persondatapolitik/


Vinderne
SmartResponse A/S udtrækker vinderen. Udtrækningen vil ske senest 14 dage efter konkurrencen er slut. Vinderen får direkte besked på mail eller telefon. Du er derfor forpligtet til at sikre, at dit mobilnummer og mailadresse er opdateret, så vi kan kontakte dig, hvis du vinder. Vi behandler dine kontaktinformationer fortroligt og videregiver dem ikke.



Indkøb af medietrafik til kampagnen
Kampagnen er udarbejdet i samarbejde med SmartResponse A/S, CVR. Nr. 25057325, Vesterbrogade 149, 5 1620 København V. Læs deres persondatapolitik her.