Konkurrencen
Konkurrencen løber fra den 1. september frem til og med den 30.11.2021. 

Præmie

Præmien som er illustreret og beskrevet ovenfor er et eksempel. Der udtrækkes 1 vinder som modtager 1 stk. supergavekort til en værdi af 5.000 kr. til brug hos gogift.com. Præmieafgift betales af SmartResponse. Præmien kan ikke returneres, ombyttes eller overdrages til andre.

Konkurrencen
For at deltage i konkurrencen skal du være fyldt 18 år. Du kan deltage 1 gang. Konkurrencen er ikke købsbetinget. 

Markedsføring
Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du konkurrencebetingelserne. Du giver samtykke til, at Energiselskabet, Natur-Energi A/S - CVR: 30913728 - Dusager 22, 8200 Aarhus N - må kontakte dig via email, telefon og SMS med  rådgivning, konkurrencer, tilbud og nyheder om el og energi fra Natur-Energi A/S. Natur-Energi må gerne bruge oplysninger om dit forbrug til at give anbefalinger og tilbud, der passer til dig. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke her. Læs om behandling af personoplysninger i Natur-Energis persondatapolitik.

Vinderne
Natur-Energi udtrækker vinderen. Udtrækningen vil ske senest 14 dage efter konkurrencen er slut. Vinderen får direkte besked på mail eller telefon. Du er derfor forpligtet til at sikre, at dit mobilnummer og mailadresse er opdateret, så vi kan kontakte dig, hvis du vinder. Vi behandler dine kontaktinformationer fortroligt og videregiver dem ikke. 

Spørgsmål
I tilfælde af tvivl eller uenighed om konkurrencebetingelserne afgør Natur-Energi spørgsmålet. Der kan ikke rejses erstatningskrav mod Natur-Energi som følge af deltagelse i konkurrencen og/eller i forhold til præmierne. Natur-Energi tager forbehold for formulerings- og trykfejl. Konkurrencen afholdes af Energiselskabet, Natur-Energi A/S - CVR: 30913728 - Dusager 22, 8200 Aarhus N. Personer med relationer til Natur-Energi og SmartResponse kan ikke deltage i konkurrencen. Konkurrencen er sponsoreret af Natur-Energi. 

Indkøb af medietrafik til kampagnen
Kampagnen er udarbejdet i samarbejde med SmartResponse A/S, CVR. Nr. 25057325, Vesterbrogade 149, 5 1620 København V. Læs deres persondatapolitik her