Konkurrencen
Konkurrencen løber frem til og med den 14.12.2021.

Præmie

Præmien er et Apple TV 4K. Der trækkes lod om 3 stk. Apple TV 4K blandt alle deltagende. Der Præmien kan ikke returneres, ombyttes eller overdrages til andre.

Konkurrencen
For at deltage i konkurrencen skal du være fyldt 18 år. Du kan deltage 1 gang. Konkurrencen er ikke købsbetinget. 

Markedsføring
Ved deltagelse accepterer jeg, at blive kontaktet af Allente Danmark, CVR. Nr: 13879842, per e-mail, sms, telefonopkald med tilbud og nyheder om Allente, herunder produkter fra Canal Digital og Viasat. Du kan altid trække dit samtykke tilbage ved at bruge afmeldingslinket i den enkelte henvendelse eller ved at skrive til kundeservice@allente.dk. For behandlingen af dine personoplysninger henviser vi til vores privatlivspolitik på https://www.allente.dk/om-os/privatlivspolitik/

Vinderne
SmartResponse, CVR. Nr. 25057325, udtrækker vinderen. Udtrækningen vil ske senest 14 dage efter konkurrencen er slut. Vinderen får direkte besked på telefon. Du er derfor forpligtet til at sikre, at dit mobilnummer og mailadresse er opdateret, så vi kan kontakte dig, hvis du vinder. Vi behandler dine kontaktinformationer fortroligt og videregiver dem ikke. 

Spørgsmål
I tilfælde af tvivl eller uenighed om konkurrencebetingelserne afgør SmartResponse spørgsmålet. Der kan ikke rejses erstatningskrav mod SmartResponse som følge af deltagelse i konkurrencen og/eller i forhold til præmierne. Allente tager forbehold for formulerings- og trykfejl. Konkurrencen afholdes af SmarrResponse. Personer med relationer til Allente og SmartResponse kan ikke deltage i konkurrencen. 

Indkøb af medietrafik til kampagnen
Kampagnen er udarbejdet i samarbejde med SmartResponse A/S, CVR. Nr. 25057325, Vesterbrogade 149, 5 1620 København V. Læs deres persondatapolitik her