Konkurrencen
Konkurrencen løber fra den 28.09.2021 og frem til og med den 31.12.2021.

Præmie

Præmien som er illustreret og beskrevet ovenfor er et eksempel. Der udtrækkes 1 vinder som modtager 1 stk. supergavekort til en værdi af 10.000 kr. til brug hos gogift.com. Alternativt kan vinderen vælge at få tilsendt en præmie modsvarende den viste præmie. Præmieafgift betales af SmartResponse. Præmien kan ikke returneres, ombyttes eller overdrages til andre.

Konkurrencen
For at deltage i konkurrencen skal du være fyldt 18 år. Du kan deltage 1 gang. Konkurrencen er ikke købsbetinget.

Markedsføring
Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du konkurrencebetingelserne.

Du giver samtykke til at blive kontaktet af Allente Danmark telefon, SMS, bannerreklamer på Facebook og Instagram og e-mail med tilbud og nyheder om Allente, herunder produkter fra Canal Digital og Viasat. Du kan altid trække dit samtykke tilbage ved at bruge afmeldingslinket i den enkelte henvendelse eller ved at skrive til kundeservice@allente.dk. For behandlingen af dine personoplysninger henviser vi til vores privatlivspolitik på https://www.allente.dk/om-os/privatlivspolitik/

Du giver ligeledes samtykke til,at Blue Energy A/S (CVR- nr. 34608784) kan kontakte mig på e-mail, telefon og SMS via det oplyste telefonnummer og den oplyste e-mailadresse med henblik på salg af lektiehjælp, el og/eller gas samt energi- og varmeløsninger, bredbånd, mobiltelefoni, anti virus og cloud program samt forsikring. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke ved henvendelse til Blue Energy A/S. Jeg accepterer, at telefonsamtalerne kan optages på vegne af Blue Energy A/S med henblik på at forbedre vores service og ligeledes dokumentere en eventuel aftale (kundeservice@blueenergy.dk). Privatlivspolitik

Vinderne
SmartResponse A/S udtrækker vinderen. Udtrækningen vil ske senest 14 dage efter konkurrencen er slut. Vinderen får direkte besked på mail eller telefon. Du er derfor forpligtet til at sikre, at dit mobilnummer og mailadresse er opdateret, så vi kan kontakte dig, hvis du vinder. Vi behandler dine kontaktinformationer fortroligt og videregiver dem ikke.


Indkøb af medietrafik til kampagnen
Kampagnen er udarbejdet i samarbejde med SmartResponse A/S, CVR. Nr. 25057325, Vesterbrogade 149, 5 1620 København V. Læs deres persondatapolitik her.