Konkurrencen
Konkurrencen løber fra den 2.12.2021 og frem til og med den 15.3.2022.

Præmie

Præmien som er illustreret og beskrevet ovenfor er et eksempel. Der udtrækkes 1 vinder som modtager 1 stk. supergavekort til en værdi af 1.999 kr. til brug hos gogift.com. Alternativt kan vinderen vælge at få tilsendt en præmie modsvarende den viste præmie. Præmieafgift betales af SmartResponse. Præmien kan ikke returneres, ombyttes eller overdrages til andre.

Konkurrencen
For at deltage i konkurrencen skal du være fyldt 18 år. Du kan deltage 1 gang. Konkurrencen er ikke købsbetinget.

Markedsføring
Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du konkurrencebetingelserne.

Du giver samtykke til at Allente, det vil sige Canal Digital Danmark A/S (CVR-nr.: 13879842) og VCB Danmark A/S (CVR-nr.: 40914870) må kontakte dig via telefon, e-mail, SMS/MMS, samt Facebook og Instagram ved at gøre brug af brugerdefinerede målgrupper. Vi vil henvende os med information om Allente og vores produkter (til enhver tid værende produktsortiment, såsom TV, telefoni, internet/bredbånd og underholdningstjenester), konkurrencer, events, fordelsprogrammer, kundeklubber, nyheder og markedsføring. Samtykket må også bruges til at spørge dig, om du ønsker at udvide dit samtykke ift. Markedsførings- og/eller databeskyttelsesreglerne. Dit samtykke indebærer at Canal Digital Danmark A/S må videregive oplysninger om dig til de øvrige selskaber i Allente med henblik på, at de kan kontakte dig med markedsføring. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at skrive til kundeservice@allente.dk. Du kan læse i vores privatlivspolitik på https://www.allente.dk/om-os/privatlivspolitik/, hvordan vi behandler oplysninger om dig

Du giver ligeledes samtykke til, at NutraQ ApS må gemme og anvende mine kontaktoplysninger til at kontakte mig via e-mail, SMS og telefon med henblik på markedsføring, herunder fordelagtige tilbud om at købe VitaePro, samt nyheder og tilbud om forlængelse af abonnement. Jeg accepterer, at telefonsamtalerne kan optages – med henblik på intern kontrol og effektuering af resultatet af samtalen – herunder eventuelt optagelse af følsomme oplysninger såsom helbredsoplysninger. Alle optagelser håndteres fortroligt, og slettes efter at formålet er udtjent.

Persondatapolitik: https://www.vitaepro.dk/kundeservice/koebsbetingelser/persondatapolitik/


Vinderne
SmartResponse A/S udtrækker vinderen. Udtrækningen vil ske senest 14 dage efter konkurrencen er slut. Vinderen får direkte besked på mail eller telefon. Du er derfor forpligtet til at sikre, at dit mobilnummer og mailadresse er opdateret, så vi kan kontakte dig, hvis du vinder. Vi behandler dine kontaktinformationer fortroligt og videregiver dem ikke.


Indkøb af medietrafik til kampagnen
Kampagnen er udarbejdet i samarbejde med SmartResponse A/S, CVR. Nr. 25057325, Vesterbrogade 149, 5 1620 København V. Læs deres persondatapolitik her.