Konkurrencen
Konkurrencen løber frem til og med den 15.3.2022.

Præmie

Præmien er et SuperGavekort fra GoGift på 10.000 kr. til en vlagfri elcykel til en maks. værdi af 10.000 kr. Præmien kan ikke returneres, ombyttes eller overdrages til andre.

Konkurrencen
For at deltage i konkurrencen skal du være fyldt 18 år. Du kan deltage 1 gang. Konkurrencen er ikke købsbetinget. 

Markedsføring
Ved deltagelse giver du samtykke til at Allente, det vil sige Canal Digital Danmark A/S (CVR-nr.: 13879842) og VCB Danmark A/S (CVR-nr.: 40914870) må kontakte dig via telefon, e-mail, SMS/MMS, samt Facebook og Instagram ved at gøre brug af brugerdefinerede målgrupper. Vi vil henvende os med information om Allente og vores produkter (til enhver tid værende produktsortiment, såsom TV, telefoni, internet/bredbånd og underholdningstjenester), konkurrencer, events, fordelsprogrammer, kundeklubber, nyheder og markedsføring. Samtykket må også bruges til at spørge dig, om du ønsker at udvide dit samtykke ift. Markedsførings- og/eller databeskyttelsesreglerne. Dit samtykke indebærer at Canal Digital Danmark A/S må videregive oplysninger om dig til de øvrige selskaber i Allente med henblik på, at de kan kontakte dig med markedsføring. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at skrive til kundeservice@allente.dk. Du kan læse i vores privatlivspolitik på https://www.allente.dk/om-os/privatlivspolitik/, hvordan vi behandler oplysninger om dig.

Vinderne
SmartResponse, CVR. Nr. 25057325, udtrækker vinderen. Udtrækningen vil ske senest 14 dage efter konkurrencen er slut. Vinderen får direkte besked på telefon. Du er derfor forpligtet til at sikre, at dit mobilnummer og mailadresse er opdateret, så vi kan kontakte dig, hvis du vinder. Vi behandler dine kontaktinformationer fortroligt og videregiver dem ikke. 

Spørgsmål
I tilfælde af tvivl eller uenighed om konkurrencebetingelserne afgør SmartResponse spørgsmålet. Der kan ikke rejses erstatningskrav mod SmartResponse som følge af deltagelse i konkurrencen og/eller i forhold til præmierne. Allente tager forbehold for formulerings- og trykfejl. Konkurrencen afholdes af SmarrResponse. Personer med relationer til Allente og SmartResponse kan ikke deltage i konkurrencen. 

Indkøb af medietrafik til kampagnen
Kampagnen er udarbejdet i samarbejde med SmartResponse A/S, CVR. Nr. 25057325, Vesterbrogade 149, 5 1620 København V. Læs deres persondatapolitik her