Samtykke til modtagelse af markedsføring fra konkurrencens samarbejdspartnere

Ved deltagelse i konkurrencen giver du samtykke til at dine oplysninger bliver videregivet til konkurrencens samarbejdspartnere, og at de må kontakte dig via brev, telefon, og elektronisk post (f.eks. e-mail, SMS og MMS) med henblik på markedsføring. Du kan til enhver tid se konkurrencens partnere og deres produkter/tjenesteydelser heri. Du kan blive kontaktet om markedsføring som anført i dette samtykke, indtil du tilbagekalder dit samtykke.
Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at blive kontaktet af de respektive samarbejdspartnere ved at kontakte dem som beskrevet nedenfor.
Her er de samarbejdspartnere, som du kan blive kontaktet af via brev, telefon, og elektronisk post (f.eks. e-mail, SMS og MMS)

Canal Digital (CVR-nr: 13879842)

Ved deltagelse giver du samtykke til at Allente, det vil sige Canal Digital Danmark A/S (CVR-nr.: 13879842) og VCB Danmark A/S (CVR-nr.: 40914870) må kontakte dig via telefon, e-mail, SMS/MMS, samt Facebook og Instagram ved at gøre brug af brugerdefinerede målgrupper. Vi vil henvende os med information om Allente og vores produkter (til enhver tid værende produktsortiment, såsom TV, telefoni, internet/bredbånd og underholdningstjenester), konkurrencer, events, fordelsprogrammer, kundeklubber, nyheder og markedsføring. Samtykket må også bruges til at spørge dig, om du ønsker at udvide dit samtykke ift. Markedsførings- og/eller databeskyttelsesreglerne. Dit samtykke indebærer at Canal Digital Danmark A/S må videregive oplysninger om dig til de øvrige selskaber i Allente med henblik på, at de kan kontakte dig med markedsføring. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at skrive til kundeservice@allente.dk. Du kan læse i vores privatlivspolitik på https://www.allente.dk/om-os/privatlivspolitik/, hvordan vi behandler oplysninger om dig.

Vindstød (CVR-nr: 34045143)

Ved deltagelse accepterer jeg, at Vindstød A/S må kontakte mig på telefon og e-mail angående salg og levering af energiprodukter.
Privatlivspolitik: https://www.vindstoed.dk/persondata
Tilbagekaldelse af samtykke: tilbagekald@tmsolutions.dk