Samtykke til modtagelse af markedsføring fra konkurrencens samarbejdspartnere

Ved deltagelse i konkurrencen giver du samtykke til at dine oplysninger bliver videregivet til konkurrencens samarbejdspartnere, og at de må kontakte dig via brev, telefon, og elektronisk post (f.eks. e-mail, SMS og MMS) med henblik på markedsføring. Du kan til enhver tid se konkurrencens partnere og deres produkter/tjenesteydelser heri. Du kan blive kontaktet om markedsføring som anført i dette samtykke, indtil du tilbagekalder dit samtykke.
Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at blive kontaktet af de respektive samarbejdspartnere ved at kontakte dem som beskrevet nedenfor.
Her er de samarbejdspartnere, som du kan blive kontaktet af via brev, telefon, og elektronisk post (f.eks. e-mail, SMS og MMS)

b.energy A/S CVR-nummer: 34608784
Jeg giver samtykke til, at b.energy A/S (CVR- nr. 34608784) kan kontakte mig på telefon, e-mail og SMS vedr. salg af el, varmeløsninger, ladestandere, bredbånd, fordelsuniverset b.smart. b.energy A/S optager telefonsamtaler til dokumentation. Tilbagekaldelse af samtykke kan ske til kundeservice@b.energy. Derudover accepterer jeg b.energy A/S’ privatlivspolitik: https://b.energy/cookie-privatlivspolitik.

eesy A/S CVR-nummer: 40075291
Jeg giver samtykke til at eesy må kontakte mig via e-mail, telefon og SMS med nyheder, gode råd og tilbud indenfor telefoni.
Du kan til hver en tid tilbagekalde dit samtykke ved at skrive til hey@eesy.dk Læs persondatameddelelse fra eesy her: https://eesy.dk/kontakt/vilkaar.asp

Folkekirkens Nødhjælp CVR-nummer: 36980214
Ved deltagelse accepterer jeg at kunne blive kontaktet af Folkekirkens Nødhjælp pr. telefon, brev, e-mail eller SMS ang. donationer, sponsorater, programarbejde og nyheder indenfor dette, samt at de kontaktoplysninger, som er nødvendige herfor, registreres og behandles ifølge Folkekirkens Nødhjælps privatpolitik: https://www.noedhjaelp.dk/persondatapolitik - Tilbagekaldelse af samtykke:kontakt@dca.dk

Grow Energy CVR-nummer: 41627484
Grow Energy A/S er en energivirksomhed, der leverer el, gas og fiber til danske kunder (forbrugere og virksomheder). Det sker i et miljøbevidst koncept, hvor Grow Energy A/S investerer i CO2 neutralisende projekter set i forhold til kundens faktiske forbrug og den hermed forbundne CO2 udledning. Du kan læse mere om Grow Energy på www.growenergy.dk. Jeg giver hermed mit samtykke til at modtage markedsføring via elektronisk post (e-mail, SMS og MMS push), almindelig post og telefonopkald fra Grow Energy A/S vedrørende levering af el, gas og fiber samt virksomhedens produkter relateret til CO2 neutraliserende certifikater. Jeg er opmærksom på, at jeg til enhver tid kan tilbagekalde mit samtykke ved at skrive til tilbagekaldelse@growenergy.dk.

Telenor CVR-nummer: 19433692
Jeg giver samtykke til at Telenor og CBB må kontakte mig via e-mail, sms, Telenor selvbetjening via reklamer og beskeder, notifikationer via app samt telefonopkald med nyheder og tilbud om teleprodukter, underholdningstjenester, forsikringsprodukter, sikkerhedsprodukter og livsstilsprodukter. Jeg kan til enhver tid trække samtykket tilbage ved at kontakte kundeservice. Privatlivspolitik: https://www.telenor.dk/andet/privacyregler Tilbagekaldelse af samtykke Telenor: https://www.telenor.dk/kundeservice/derfor-ringer-vi Tilbagekaldelse af samtykke CBB: https://www.cbb.dk/info/derfor-ringer-vi-til-dig/ - Tilbagekaldelse af samtykke:kundeservice@telenor.dk

 

Alternativt for afmeldelse kan du kontakte SmartResponse A/S på info@smartresponse.dk