KILPAILUEHDOT
Nämä kilpailuehdot koskevat SmartResponse kilpailuja. Kilpailuun osallistuessasi hyväksyt nämä kilpailuehdot.

Kuka järjestää kilpailun?
SmartResponse A/S (”SmartResponse”)
Vesterbrogade 149
1620 København V
CVR-nr. 25057325
Jos sinulla on kysymyksiä kilpailun suhteen, voit olla yhteydessä SmartResponseen sähköpostitse: info@smartresponse.fi.

 

Kilpailuaika
Kilpailuaika alkaa 30.11.2022 ja päättyy 1.6.2023.

 

Kuka voi osallistua?
Voit osallistua, jos olet täyttänyt 18 vuotta, ja asut Suomessa. SmartResponsen työntekijät ja työntekijöiden ruokakuntaan kuuluvat henkilöt eivät saa osallistua kilpailuihin.

 

Miten voi osallistua?
Osallistuminen edellyttää kertaluontoisen soittoluvan antamista DNA edustajalle liittymätarjouksen vastaanottamista varten.

Arvontaan voi osallistua yhteisöpalvelun (esim. Facebook) tai toimenpiteen internetsivujen välityksellä. Osallistuminen on sallittua vain omilla yhteystiedoilla. Osallistuminen edellyttää voimassaolevaa puhelinnumeroa ja sähköpostiosoitetta. Kukin henkilö saa osallistua vain yhdellä puhelinnumerolla ja sähköpostiosoitteella ja vain yhden kerran.

Järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

Toimenpiteeseen voivat osallistua vähintään 18-vuotiaat Suomessa asuvat henkilöt.

Viimeinen osallistumispäivä on 1.6.2023, ellei toisin ilmoiteta. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa aikataulua perustellusta syystä. Mikäli toimenpide keskeytetään ennenaikaisesti, mahdolliset palkinnot arvotaan keskeyttämiseen mennessä osallistuneiden kesken.

 

Palkinto
Yläpuolella näkyvä ja kuvailtu palkinto on esimerkki. Osallistumalla kilpailuun olet mukana SmartResponsen kilpailussa, jossa voit voittaa SuperLahjakortteja 1400 euron edestä, tai vaihtoehtoisesti, pyytää kuvailtua palkintoa vastaavaa palkintoa.
Palkintoja ei voi siirtää muille, vaihtaa rahaksi taikka muuksi tuotteeksi.

Voittajien valinta
Kilpailun voittaja arvotaan 14.6.2023
Palkinnon voittaja valitaan satunnaisesti kaikista kilpailuun osallistuneista 14 päivän kuluessa kilpailun päättymisestä. Voittajille ilmoitetaan sähköpostitse ja puhelimitse. Jos voittaja ei vastaa SmartResponsen pyyntöön viikon kuluessa pyynnöstä, oikeus palkintoon raukeaa ja SmartResponsella on oikeus arpoa uusi voittaja.

 

Palkinnon lunastaminen
Palkinto lähetetään voittajalle postitse.

 

Henkilötiedot
Kilpailuun osallistumisen yhteydessä annetut henkilötiedot käsitellään kilpailun toteuttamiseksi ja. Käsittelemme tietosi SmartResponsen tietosuojakäytännön mukaisesti, lue tietosuojakäytäntö täältä.