KONKURRANSEVILKÅR
Konkurranseperioden er fra 1 september 2022 til og med 30 oktober 2022.

Premie

Premien illustrert og beskrevet er et eksempel. Vi trekker én vinner som mottar et Super Gavekort til en verdi av 6.000 kr. til bruk på gogift.com. Premieomkostninger betales av SmartResponse. Premien kan ikke returneres, byttes eller overføres til andre.

Konkurransen
For å delta i konkurransen må du være 18 år eller eldre. Du kan delta en gang. Konkurransen er ikke betinget av kjøp.

Markedsføring
Ved å delta i konkurransen godtar du konkurransevilkårene

Jeg bekrefter at jeg er over 18 år gammel og jeg er enig med att OneCall kan kontakte meg per telefon, selv om jeg har reservert mot markedsføring via telefon.
OneCall (Telia Norge AS)

Lørenfaret 1, 0580 Oslo Norway
Les om Personvern fra OneCall her
Kontakt via: e-post & Telefon (Kontakt via telefon gjelder bare når du aktivt godkjenner dette ved å klikke i en avkrysningsrute for OneCall i forbindelse med innsending av informasjon i konkurransen)

Du kan til enhver tid trekke tilbake ditt samtykke til direkte markedsføring, ved å kontakte gdpr@maskineriet.no.  

Jeg bekrefter at jeg er over 18 år gammel og jeg er enig med att Allente AS kan kontakte meg per telefon, selv om jeg har reservert mot markedsføring via telefon.
Allente AS Action Center

Postboks 150 Oppsal, 0619 Oslo
Les om Personvern fra Allente her
Kontakt via: e-post & Telefon (Kontakt via telefon gjelder bare når du aktivt godkjenner dette ved å klikke i en avkrysningsrute for Allente i forbindelse med innsending av informasjon i konkurransen. )

Du kan til enhver tid trekke tilbake ditt samtykke til direkte markedsføring, ved å kontakte gdpr@maskineriet.no.  


Vinnerne
SmartResponse A/S trekker vinneren. Trekningen vil finne sted senest 14 dager etter at konkurransen er over. Vinneren får beskjed via e-post og telefon. Du er derfor forpliktet til å sørge for at mobilnummeret og e-postadressen din er oppdatert, slik at vi kan kontakte deg hvis du vinner. Vi behandler kontaktinformasjonen din konfidensielt og gir den ikke videre.

Medietrafikk til kampanjen
Kampanjen er utarbeidet i samarbeid med SmartResponse A/S, CVR. Nr. 25057325, Vesterbrogade 149, 5 1620 København V. Les deres personvernerklæring her.