Konkurrencen
Konkurrencen løber fra den 10.1.2023 og frem til og med den 31.3.2023.

Præmie

Præmien som er illustreret og beskrevet ovenfor er et eksempel. Der udtrækkes 1 vinder som modtager 1 stk. supergavekort til en værdi af 5.000 kr. til brug hos gogift.com.  Præmien kan f.eks. benyttes til et ophold på hotel på Bornholm for 2 personer til en værdi af max. 5.000 kr. Konkurrencen er ikke sponsoret af Strandhotellet i Allinge.

 Præmieafgift betales af SmartResponse. Præmien kan ikke returneres, ombyttes eller overdrages til andre.

Konkurrencen
For at deltage i konkurrencen skal du være fyldt 18 år. Du kan deltage 1 gang. Konkurrencen er ikke købsbetinget.

Markedsføring
Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du konkurrencebetingelserne.

Du giver samtykke til, at Velkommen A/S, CVR. Nr. 37960705, må kontakte mig via telefonopkald, e-mail og sms/mms med markedsføring om Velkommen og deres produktsortiment. Samtykket må også bruges til at spørge mig, om jeg ønsker at udvide mit samtykke ift. markedsførings- og/eller databeskyttelsesreglerne. Samtykket kan altid tilbagekaldes, se hvordan her. Du kan læse i vores persondatapolitik, hvordan vi behandler oplysninger om dig.


Vinderne
SmartResponse A/S udtrækker vinderen. Udtrækningen vil ske senest 14 dage efter konkurrencen er slut. Vinderen får direkte besked på mail eller telefon. Du er derfor forpligtet til at sikre, at dit mobilnummer og mailadresse er opdateret, så vi kan kontakte dig, hvis du vinder. Vi behandler dine kontaktinformationer fortroligt og videregiver dem ikke.


Indkøb af medietrafik til kampagnen
Kampagnen er udarbejdet i samarbejde med SmartResponse A/S, CVR. Nr. 25057325, Vesterbrogade 149, 5 1620 København V. Læs deres persondatapolitik her.