Konkurrencen
Konkurrencen løber fra den 23.02.2023 og frem til og med den 31.5.2023.

Præmie

Præmien som er illustreret og beskrevet ovenfor er et eksempel. Der udtrækkes 1 vinder som modtager 1 stk. gavekort på en værdi af 2.500 kr. til brug hos GoGift.com. Præmieafgift betales af SmartResponse. Præmien kan ikke returneres, ombyttes eller overdrages til andre.

Konkurrencen
For at deltage i konkurrencen skal du være fyldt 18 år. Du kan deltage 1 gang. Konkurrencen er ikke købsbetinget.

Markedsføring
Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du konkurrencebetingelserne.

Du giver samtykke til, at Andel Energi A/S må ringe dig op og sende markedsføring på mail, sms/mms, telefon og brev. Hvis det alligevel ikke er noget for dig, kan du altid afmelde igen via afmeldingslinket i vores mails eller ved at skrive til b2c_pm@andelenergi.dk. Du kan se, hvordan vi behandler dine data på andelenergi.dk/privatlivspolitik. Vi sælger eller giver selvfølgelig ikke dine oplysninger til andre.  

ASE CVR-nummer: 59568116 

Ase og Ase-koncernens selskaber har fokus på at give mulighed for, at personer og virksomheder får mulighed for at realisere deres potentiale på arbejdsmarkedet. Som led i dette formidler Ase og Ase-koncernens selskaber tilbud, der kan understøtte dette.

Behandling af persondata
Vi overholder de gældende bestemmelser i markedsføringsloven og persondataloven. Det betyder, at du ved at svare ”ja tak” samtykker til at vi kan kontakte dig pr. telefon, sms, e-mail eller sociale medier. Når vi kontakter dig, giver vi dig samtidig nogle oplysninger om, hvordan du let kan frabede dig yderligere informationer.

Vi registrerer udelukkende dit navn, e-mail, erhverv, adresse, telefonnummer og eventuelle særlige interesseområder med det formål at kunne orientere dig om tilbud som beskrevet. Vi anvender udelukkende dine oplysninger til at kontakte dig pr. mail, telefonisk, pr. sms eller via sociale medier.

Alle de oplysninger, du giver os, opbevares fortroligt og sikkert her hos os. Vi anvender sædvanlige databehandlere, som vi har sikret, alle er beliggende indenfor EU, og som sikrer den samme sikkerhed omkring dine data, som vi gør. Al persondata, der kan henføres til dig slettes, hvis du beder om det eller senest et år efter, at du har afgivet dit samtykke til os. Vi vil også anonymisere nogle data og bruge til statistik, men det gør vi sådan, at du og dine oplysninger aldrig vil kunne genkendes.

Hvis du har nogen spørgsmål til vores behandling af dine personlige oplysninger, så er du altid velkommen til at kontakte os på salg@ase.dk. Samme sted kan du rette henvendelse til, hvis du vil have indsigt i de oplysninger, som vi har om dig, hvis du vil korrigere oplysninger, hvis du gerne vil have dine oplysninger slettet, og du vil tage dit samtykke tilbage.

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, så kan du klage til Datatilsynet, som du kan finde her: Carl Jacobsensvej 35, 2500 Valby, tlf.: 33193200, eller via e-mail: dt@datatilsynet.dk

Læs ASEs privatlivspolitik her

Tilbagekaldelse af samtykke: salg@ase.dk
Vinderne
SmartResponse A/S udtrækker vinderen. Udtrækningen vil ske senest 14 dage efter konkurrencen er slut. Vinderen får direkte besked på mail eller telefon. Du er derfor forpligtet til at sikre, at dit mobilnummer og mailadresse er opdateret, så vi kan kontakte dig, hvis du vinder. Vi behandler dine kontaktinformationer fortroligt og videregiver dem ikke.


Indkøb af medietrafik til kampagnen
Kampagnen er udarbejdet i samarbejde med SmartResponse A/S, CVR. Nr. 25057325, Vesterbrogade 149, 5 1620 København V. Læs deres persondatapolitik her.