Konkurrencen
Konkurrencen løber frem til og med den 30.5.2024. 

Præmie

Der udtrækkes 1 vinder, som modtager et gavekort til en biograftur for 2 personer til en værdi af 350 kr., samt 6 måneders gratis mobiltelefoni fra Duka til alle i husstanden (op til 5 stk.) (fri tale med 50 GB i DK + 50 GB i EU.). Efter de 6 mdr. overgår abonnementerne til normalpris på 119 kr./md. pr. stk. I forbindelse med aktivering af præmien skal der tilmeldes et betalingskort, til betaling af evt. merforbrug samt til månedlig betaling af abonnementerne når de 6 mdr. med gratis mobiltelefoni udløber.

Præmien har en samlet værdi på op til 3.920 kr. Præmien kan ikke returneres, ombyttes eller overdrages til andre.

Konkurrencen
For at deltage i konkurrencen skal du være fyldt 18 år og bosiddende i Danmark. Du kan deltage 1 gang. Konkurrencen er ikke købsbetinget. 

Markedsføring
Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du konkurrencebetingelserne. Du giver samtykke til, at Duka A/S – CVR nr. 32834655 - Omega 5 8382 Hinnerup - må kontakte dig via email, telefon og SMS med nyheder, gode råd og tilbud indenfor telefoni. Duka må gerne bruge oplysninger om dit forbrug til at give anbefalinger og tilbud, der passer til dig. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at skrive til compliance@duka.dk. Læs om behandling af personoplysninger i Dukas persondatapolitik her.

Vinderne
Duka udtrækker vinderen. Udtrækningen vil ske senest 14 dage efter konkurrencen er slut. Vinderen får direkte besked på mail eller telefon. Du er derfor forpligtet til at sikre, at dit mobilnummer og mailadresse er opdateret, så vi kan kontakte dig, hvis du vinder. Vi behandler dine kontaktinformationer fortroligt og videregiver dem ikke. 

Spørgsmål
I tilfælde af tvivl eller uenighed om konkurrencebetingelserne afgør Duka spørgsmålet. Der kan ikke rejses erstatningskrav mod Duka som følge af deltagelse i konkurrencen og/eller i forhold til præmierne. Duka tager forbehold for formulerings- og trykfejl. Konkurrencen afholdes af Duka A/S – CVR nr. 32834655 - Omega 5 8382 Hinnerup. Personer med relationer til Duka og SmartResponse kan ikke deltage i konkurrencen.

Indkøb af medietrafik til kampagnen
Kampagnen er udarbejdet i samarbejde med SmartResponse A/S, CVR. Nr. 25057325, Vesterbrogade 149, 5 1620 København V. Læs deres persondatapolitik her